Rekruttering til bestyrelsen

En professionel bestyrelse skal skabe værdi for virksomheden. Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre er det langt fra en selvfølge. Derfor er det væsentligt, at dine bestyrelsesmedlemmer rekrutteres gennem professionelle netværk og procedurer og på grundlag af seriøse overvejelser om virksomhedens behov for kompetencer på bestyrelsesniveau. Også her er sammenhæng et nøgleord.

POULSEN rekrutterer bestyrelsesmedlemmer, der ser det som deres vigtigste rolle og med en helhjertet interesse at involvere sig i virksomhedens udfordringer og dermed skabe merværdi for virksomheden. God kemi og de rette kompetencer i bestyrelseslokalet er altafgørende, hvis du vil have det optimale ud af din professionelle bestyrelse. Struktur og løbende selv-evaluering spiller også ind.

Hos POULSEN bruger vi testværktøjer fra Garuda, som er nogle af Nordens mest anvendte til samtale- og personanalyse. Disse kombinerer vi ofte med en logisk test fra People Test Systems. People Test Logic (PTL) er godkendt af MENSA og afdækker otte forskellige områder inden for matematisk/logisk intelligens. 
Se mere om intelligens- og færdighedstesten People Test Logic via People Test Systems

For at give os det mest optimale fundament for at lave en grundig personvurdering anbefaler vi vores kunder, at topkandidaterne til en bestyrelse bliver testet. Anvendelsen af test er sammen med andre værktøjer med til at give tryghed og sikkerhed i udvælgelsen af de rigtige bestyrelsesmedlemmer.

Kompetenceprofilen tester kandidatens grad af præference for en række personlighedstræk, som er fordelt på Hoved-Hjerte-Ben-Modellen - se mere under Garuda Kompetenceprofil.