I POULSEN har vi stærke holdninger til ledelse, fordi vi ansætter mere end 130 kandidater årligt og træner og udvikler mere end 100 ledere om året.

Vi møder dagligt argumenter for, hvorfor virksomhederne ønsker at erstatte en leder med en ny. Desuden oplever vi under vores træning og udviklingsforløb, hvilke dilemmaer den enkelte leder oplever som vanskelige og udfordrende at tackle. Vores rådgivende konsulenter i POULSEN er selv erfarne ledere - alle med mere end 20 års ledelseserfaring i bagagen. Så vi ved hvad vi taler om, når vi arbejder med lederudvikling.

Vi gennemfører forløb tilpasset den enkelte virksomhed. Det betyder, at vi er meget omhyggelige med, at forstå virksomhedens DNA, herunder strategien, kulturen og den ønskede adfærd. Da vi har prøvet det mange gange før, er vi hurtige til at opfange kulturen gennem vores kvantitative assessments og kvalitative samtaler med relevante personer i organisationen. Med udgangspunkt i de observationer, vi gør os, og kundernes ønsker og behov, gennemfører vi  forløb, der er tilpasset netop din virksomhed.

Vi har alle blinde vinkler, som vi ikke ser eller forholder os til. At være leder uanset om det hedder værdibaseret-, autentisk-, situationsbestemt ledelse eller noget helt andet, så kræver det et stort engagement i at udvikle sig selv.

Metoder og værktøjer kan være nødvendige at tilføre, hvis man skal arbejde med sig selv, men er for POULSEN hyldevarer. De giver først mening, når de sættes i relation til hverdagen, og her vil I opleve, at POULSEN skiller sig ud. Vi fortæller ikke kun, hvad der skal til, men skaber sammenhæng ved at give konkrete bud på hvordan.

 Uanset om du er erfaren leder, ny leder eller en leder, der ønsker at sætte fokus på et helt konkret emne som eksempelvis:

  • Hvordan udøver jeg endnu bedre ledelse?
  • Hvordan takler jeg den svære samtale?
  • Hvordan bliver jeg endnu bedre til at lede specialister?

 Vi har et konkret bud på dine udfordringer, uanset hvad de måtte være. Så tøv endelig ikke med at kontakte POULSEN.  

undefined

 

 Se også hvad vi kan tilbyde inden for: